Verhuur Vakantie van Stadium
Winenne Panards

Samenstelling van de gte

Het huisje heeft een capaciteit van 34 personen.

De accommodatie beschijkt over vijf kamers, allen met stapelbedden. Deze kamers bevinden zich boven toegankelijk door twee trappen gescheiden.
De grootste slaapt maximaal 12 personen, twee anderen, elke 6 personen. Elke kamer heeft verschillende bekkens voor het toilet.
Twee nieuw ingerichte kamers kunnen hosten van respectief 6 en 4 personen en hebben wastafel en douche individueel.
De sanitaire voorzieningen zijn gelegen op de begane grond(1) en boven(3). Op de verdieping bevinden zich ook twee extra onafhankelijke douches.
U beschikt over kasten in de nabijheid van het bed om uw persoonlijke bezittingen op te bergen.
Elk bed is voorzien van matrassen en dekens. Covers en kussenslopen zijn veranderd met elk verblijf. Huurders bieden hun nodig toiletartikelen (handschoenen en handdoeken).

Op de begane grond de woonkamer room is geschikt voor de meerderheid van de bewoners; is een grote 60m ruimte beschikbaar voor het verzamelen van alle personen.
Een bar is ook bereid in de buurt, met moeglijkheid "voorafgaande contacten met Mijnheer Michel Toussaint : telefoon nummer 082/711716 of 0475/684809" om biervaten aan te sluiten..

De keuken ligt lichtjes ingesprongen achter de bar. Het is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor het koken en voedsel op te slaan. Gerechten zijn beschikbaar voor alle bewoners.

Het huisje wordt verwarmd met een centrale verwarming gasolie. Het beschikt niet over een open haard of een houtkachel.

Muziek kan U beluistern via een audi installatie met CD. Er is geen televisie of internet verbinding.

Er is mogelijk een veld te huur, dat ligt op ongeveer 1 km van het vakantiehuis. Contact nemen met Bernard Charlier op de GSM 0477.97.12.29.