Verhuur Vakantie van Stadium
Winenne Panards

Prijzen en voorwaarden

Prijzen gelden voor de periode en de duur van het verblijf.

Duur van het verblijf :

  • In juli en augustus : minimum duur van 10 dagen Kerst en paasvakantie : 1 week
  • Andere periodes : minimum 2 dagen.

Verhuur tarieven :

  • De huurprijs is 130,00 € per dag
  • In juli en augustus is de prijs 160,00 € per dag, ongeacht de duur van het verblijf + kosten voor alle tijdperken.

Voorwaarden :

  1. Een voorschot van 25% wordt betaald op het moment van reservering; het saldo moet twee maanden vr het begin van het verblijf betaald worden.
  2. Huurwaarborg is 200.00 (jeugdbewegingen), 250,00 (andere groupements) voor een kort verblijf en 400.00 voor een lang verblijf.
  3. Deze prijzen zijn ladingen voor water, gas, elektriciteit, verwarming(diesel) en huisvuil(gemeentelijke belastingen) volgens de verklaringen in de aanwezigheid van de huurder, matras hoezen en kussenslopen, stad belastingen voor + 18 jaar en onbekenden groepen.

Het gite wordt teruggegeven in de zelfde staat als bij de ingebruikname. Ingeval de kuis niet of onvoldoende gedaan is, wordt er en forfaitair bedrag van 75,00 € ingehouden op de waarborg.

De huurder is verantwoordelijk voor alle beschadingen aan het gebouw en aan de inhoud. Bij beschadiging, wordt een evenredig bedrag afgehouden van de waarborg.

Het saldo wordt teruggestort ten laatste 1 maand na het einde van de verhuring op de rekening van de huurder of de vereniging